Viimeisin kampanjatiedotteemme on ilmestynyt 13.5.19, kts tarkemmat tiedot KAMPANJA-linkistä!
HUOM: Uusille Adobe VIP-asiakkaille nyt extra 5%-ale tilauksille 31.5.19 asti (vain Business & Education)!

Softa SuperStore

24.05.2019 • • 02:48

Asiakaspalvelu
ark. 10.30 - 16
09 - 3424 370
 

              TUOTEHAKU

 TUOTERYHMÄT
Powered by
DataCenter Finland Oy

Näytä ostoskori
 

TIETOSUOJASELOSTE

Asiakas- ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Päivitetty: 23.3.2018

  1. Yleistä
    Softa SuperStore Finland Oy (jäljempänä "Softa SuperStore", “me” tai  “meidän”) on tyytyväinen vierailustasi verkkosivuillamme sekä kiinnostuksestasi yritykseen ja sen tarjouksiin. Otamme yksityisyydensuojan vakavasti ja haluamme, että tunnet olosi mukavaksi, kun vierailet nettisivuillamme. Alla informoimme sinua siitä, mitä tietojasi säilytämme, kun käytät nettisivujamme. Kerromme myös, miten tietojasi käytetään. Jos sivustomme sisältää linkkejä, jotka vievät sinut toisen palveluntarjoajan sivustolle, tietosuojakäytänteemme eivät sovellu tällä sivustolla.

    Hyväksymällä nämä tietosuojakäytänteet hyväksyt samalla sen, että Softa SuperStore Finland Oy kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojasi tietosuojasääntelyn / Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja seuraavien ehtojen mukaisesti.
     

  2. Rekisterinpitäjä
    Softa SuperStore Finland Oy PL 55, 00921 Helsinki
    Y-tunnus: 1628281-5
     
  3. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
    Vesa Sohlberg, info@softasuperstore.com, p: +358-9-3424370
     
  4. Rekisterin nimi
    Softa SuperStoren asiakas- ja markkinointirekisteri

     
  5. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja tarkoitus
    Käytämme henkilötietoja lainsäädännön mukaisesti mm.
    • asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon
    • laskutukseen
    • maksujen valvontaan
    • asiakasviestien ja tiedotteiden lähettämiseen
    • tuotteiden jakeluun
    • asiakassuhdetta vahvistaviin markkinointitoimenpiteisiin
    • palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen
    • markkinointi- ja mielipidetutkimuksiin
    • yhteydenpitoon yritysasiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa.

    Rekisterin käyttötarkoituksena on yrityksen asiakas- ja ohjelmistojen myynti- ja markkinointirekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten hallinnointi, arkistointi ja käsittely, asiakassuhteen hoitaminen sekä mainonnan kohdentaminen yhtiömme omissa ja muiden tahojen verkkopalveluissa. Tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkko- ja markkinointipalveluissamme.

    Käsittelyn oikeudellinen perusta: asiakassuhde sekä välttämätöntä Softa SuperStoren oikeudellisen edun noudattamiseksi tuotteidemme ja palveluidemme markkinoinnissa

    Uutiskirjeet
    Tilaamalla UUTISIA SOFTAMAAILMASTA -uutiskirjeemme vastaanotat parhaat ja uusimmat ohjelmistotarjoukset heti tuoreeltaan suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Uutiskirjeen tilaat Postituslista-valinnasta www.softasuperstore.com / www.ohjelmistot.fi -sivustomme kautta. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta. Uutiskirjetilauksen voi peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeen alalaidasta löytyvän Unsubscribe / Lopeta tilaus -linkin kautta. 

    Jos et halua vastaanottaa meiltä markkinointiviestintää, voit milloin tahansa kieltäytyä siitä käyttämällä markkinointisähköpostiviesteissä olevaa Unsubscribe / Lopeta tilaus -linkkiä, tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai kirjallisesti (yhteystiedot löydät tämän  tietosuojailmoituksen alusta). Valinta on tältä osin tietenkin täysin sinun, mutta mikäli päätät, ettet halua vastaanottaa markkinointia meiltä, et voi vastaanottaa tietoa mahtavista tarjouksista ja kampanjoista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

    Vaikka kieltäytyisit markkinointiviestinnästä, saat edelleen meiltä aikaisempiin ohjelmahankintoihisi liittyviä Soft Reminder -viestejä ja informaatiota ohjelmahankintojasi koskevista päivityksistä ja tuotevaihdoista.

    Asiakkaiden kirjoittamat arvostelut
    Asiakkaat voivat halutessaan kirjoittaa arvostelun Softa SuperStoren toiminnasta. Arvostelijat voivat kieltää arvostelunsa näyttämisen. Käyttäjän kirjoittaman arvostelun avulla Softa SuperStore voi tarjota muille käyttäjille tietoja ostokokemuksesta ja sen laadusta. Softa SuperStore voi käsitellä käyttäjän henkilötietoja tässä yhteydessä lain mukaisen oikeutetun edun perusteella.

    Voimme kerätä henkilö- ja muita tietoja useista eri lähteistä, mukaan lukien verkosta. Saatamme käyttää näitä tietoja yhdessä muiden lähteiden, kuten kumppaneidemme, julkisten tietolähteiden (mukaan lukien julkiset sosiaalisen median profiilit) tai muiden kolmansien osapuolien, kautta saatujen tietojen kanssa.

    Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää yrityksen omissa rekistereissä esimerkiksi mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Yritys saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, jolloin osia rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan yrityksen asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta. Yrityksellä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämiä tietoja sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan tässä tapauksessa esim. postitustarroja suoramainoksiin tai vastaavia. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä yrityksen asiakaspalveluun, sähköpostitse (info@softasuperstore.com) tai rekisterin yhteyshenkilölle.
     

  6. Rekisterin tietosisältö
    Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
    • Etu- ja sukunimi
    • Organisaatio
    • Osoite
    • Sähköpostiosoite
    • Puhelinnumero
    • Asiakasnumero
    • Toimitus- ja maksutiedot
    • Ostotiedot ja -historia
    • Hinta- ja maksutietoja
    • Verkkolaskutiedot
    • Viimeisimmät kohdennetut markkinointitoimenpiteet
       
  7. Säännönmukaiset tietolähteet
    Tietoja saadaan asiakkaan tekemistä ostoksista yrityksen  verkkopalvelussa tai jälleenmyyjillä sekä palvelun käytön aikana asiakasjärjestelmään liittyvistä ilmoituksista. Tietoja saadaan asiakkaan tekemistä rekisteröitymisistä sekä asiakassuhteen aikana asiakkaan tekemistä ilmoituksista. Nimi- ja yhteystietojen päivityksiä saadaan myös päivityspalveluita tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä. Tietoja voidaan saada myös alihankkijoilta, jotka liittyvät palvelun käyttämiseen tai tuottamiseen.
     
  8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan yrityksen käytössä, paitsi käytettäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.
     
  9. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
    Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole yrityksen tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
     
  10. Rekisterin suojauksen periaatteet
    A: Manuaalinen aineisto
    Asiakastapahtumissa tmv. kerättävät yhteystiedot ja muut manuaalisesti käsiteltävät asiakastietoja sisältävät asiakirjat säilytetään alkukäsittelyn jälkeen lukituissa tiloissa. Salassapitositoumuksen allekirjoittaneilla työntekijöillä on oikeus käsitellä manuaalisesti tallennettuja asiakastietoja.

    B: ATK:lla käsiteltävät toiminnot
    Ainoastaan määrätyillä yrityksen ja sen lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on oikeus käyttää asiakasrekisteriä ja ylläpitää sen tietoja. Kullakin määritetyllä käyttäjällä on oma henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Järjestelmä on suojattu palomuurilla, joka suojaa ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja järjestelmään.
     
  11. Evästeet
    Evästeitä käytetään sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi sekä joidenkin sivuston toimintojen (esimerkiksi ostoskori) toiminnan mahdollistamiseksi.

    Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta saat esimerkiksi sivustolta www.aboutcookies.org.

    Eväste voidaa tallentaa käyttäjän laitteelle pysyvästi (stored cookies) tai se voidaan poistaa palvelun käytön jälkeen.

    Käyttäjä voi estää evästeiden käytön muokkaamalla selaimensa asetuksia, jolloin selain ei tallenna evästeitä käyttäjän tietokoneelle tai mobiililaitteeseen. Evästeiden kieltäminen voi vaikuttaa siihen, että jotkin toiminnot eivät toimi oikein.
     
  12. Tarkastusoikeus
    Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisena ottamalla yhteys yrityksen asiakaspalveluun tai rekisterin yhteyshenkilöön suomeksi tai englanniksi. Tarkastuspyyntö on allekirjoitettava. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ottamalla yhteys yrityksen asiakaspalveluun.
     
  13. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
    Rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto on oikaistava, poistettava tai täydennettävä.

    Korjauspyyntö tulee tehdä omakätisesti allekirjoitetulla kirjallisella pyynnöllä yrityksen asiakaspalveluun tai henkilörekisterin ylläpitäjälle.

    Pyynnössä tulee yksilöidä mitä tietoja vaaditaan korjattavaksi ja millä perusteella. Korjaaminen toteutetaan viivytyksettä.

    Virheen korjaamisesta ilmoitetaan sille, jolta virheelliset tiedot on saatu tai jolle tiedot on luovutettu. Korjauspyynnön epäämisestä rekisterin vastuuhenkilö antaa kirjallisen todistuksen, jossa mainitaan syyt, joiden vuoksi korjauspyyntö on evätty. Asianomainen voi saattaa epäämisen tietosuojavaltuutetun ratkaistavaksi.
     
  14. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
    Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten sekä oikeus tulla kokonaan unohdetuksi, kun henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, jota varten ne on kerätty tai käsittelyyn ei ole muuta laillista perustetta. Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevat tiedot sekä oikeus peruuttaa käsittelyyn antamansa suostumus.
uusi CorelDRAW 2019 on ilmestynyt!
Softa SuperStore
Softa SuperStore
Softa SuperStore